Ecologisch schoonmaken staat bij ons centraal

Vindt u ecologisch schoonmaken erg belangrijk, omdat ook u zich bewust bent van de gevolgen voor het milieu? Dan kunnen wij van De Groene Schoonmaakservice u de hand schudden! Wij hanteren een groene werkwijze waarbij de gezondheid van mens en dier centraal staat. Daarnaast staat een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken en gaan pas aan de slag wanneer alles uitvoerig is besproken.

Milieuvriendelijke producten

Wij worden vrolijk van de natuur en vinden het belangrijk om het milieu continu te blijven verbeteren! Echter blijven er door middel van chemicaliën altijd residu’s achter die in contact kunnen komen met de huid. Dit brengt ernstige risico’s met zich mee, niet alleen voor het milieu maar ook voor de mens! Denk aan chronische ziektes, gezondheidsproblemen en een aantasting op het milieu. Daarom maken wij enkel gebruik van milieuvriendelijke producten bij onze diensten. Ecologisch schoonmaken staat bij ons dus hoog in het vaandel.

Ecologisch schoonmakenWerken aan een betere toekomst

Wilt u ook werken aan een betere toekomst voor mens en milieu? Kies dan voor De Groene Schoonmaakservice waar wij enkel ecologisch schoonmaken. Tevens kunt u bij ons rekenen op een prachtig eindresultaat! Indien gewenst kunnen wij periodiek langskomen om onderhoudswerkzaamheden te verrichten, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact