Schoonmaker uit Rotterdam voor zowel particulieren als bedrijven

Wilt u uw bedrijfspand grondig laten reinigen door een professional? Schakel dan De Groene Schoonmaakservice in! Als schoonmaker uit Rotterdam zijn wij van alle markten thuis en weten wij exact hoe we te werk moeten gaan. Kwaliteit staat bij ons centraal en dat merkt u ook terug aan de hoogwaardige producten die wij gebruiken.

Een groene werkwijze

De schoonmaker uit Rotterdam hanteert een groene werkwijze, dit wil zeggen dat wij verantwoord te werk gaan en enkel milieuvriendelijke producten gebruiken. Wij vinden het namelijk dat de gezondheid van zowel mens als dier niet wordt aangetast. In veel schoonmaakproducten zitten namelijk chemicaliën die achterblijven en vervolgens in aanraking met onze huid komen. Dit kan ernstige gezondheidsproblemen met zich meebrengen en daarom dragen wij ons steentje bij door ecologisch schoon te maken.

Schoonmaker RotterdamNeem vrijblijvend contact op

De schoonmaker uit Rotterdam komt graag bij u op locatie om uw pand of woning grondig te reinigen. Of het nu gaat om een eenmalige klus of werkzaamheden die periodiek moeten worden uitgevoerd, wij gaan graag voor u aan de slag! Ons team heeft de nodige ervaring en kennis en zij dragen er de grootste zorg voor dat uw pand er weer schitterend uit ziet. Ervaar nu zelf de voordelen van onze schoonmaakservice en neem vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord en kunnen u meer vertellen over onze werkzaamheden en de mogelijkheden.

   Contact