Kies voor het groene schoonmaakbedrijf uit Rotterdam

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam en zodoende bent u bij De Groene Schoonmaakservice terecht gekomen. Bij ons staat verantwoord en ecologisch schoonmaken centraal. Dit betekent dat wij altijd rekening houden met het milieu en dat onze producten niet op dieren zijn getest. Zo weten we zeker dat er geen gevaarlijke chemicaliën achterblijven in het milieu. Deze kunnen namelijk gezondheidsproblemen veroorzaken!

Heldere communicatie

Onze specialisatie ligt onder andere bij de interieurreiniging van bedrijven en kantoren. Ons team draagt er de grootste zorg voor dat alles grondig gereinigd wordt en gaat op professionele wijze te werk. Uiteraard bespreken wij van te voren met u welke werkzaamheden wij voor u zullen verrichten. Tevens is het mogelijk om een contract met ons af te sluiten, wij komen dan periodiek bij u langs. Dit bespreken we natuurlijk ook van te voren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en betaalt u een vaste, lage prijs. Ook particulieren kunnen bij ons schoonmaakbedrijf uit Rotterdam terecht. Wij kunnen uw complete huis schoonmaken en uw grote zorgen uit handen nemen. Hier heeft u geen omkijken meer naar uw huishouden en dus meer tijd over voor andere zaken!

Schoonmaakbedrijf RotterdamWilt u meer weten?

Bij het schoonmaakbedrijf uit Rotterdam staat het milieu centraal en vinden we het belangrijk om onze producten hier op aan te passen. U bent er dus van verzekerd dat wij enkel natuurlijke producten gebruiken. Wilt u meer weten over onze wijze of heeft u interesse in onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact